• 09 september 2015
  • #Nieuws

Beter Vergaderen
Begint Vandaag

Als full service en no-nonsense webbureau, houden we van treffende oplossingen die wérken. Dit heeft al geleid tot mooie innovatieve producten en diensten zoals het online magazine, digitale rapportages en hands-online. Maar wist u dat ROQUIN ook investeert in nieuwe webinitiatieven? Een mooi voorbeeld hiervan is OnTopic: slimme, vergaderondersteunende software. Minder vergaderen en meer doen, wie houdt daar nu niet van?

Bart gaat OnTopic

Na minder dan 2 jaar is OnTopic volwassen geworden en klanten als Gemeente Venlo, CWZ en Valeo maken er al volop gebruik van. Omdat de ontwikkelingen bij deze veelbelovende startup behoorlijk in een stroomversnelling zijn geraakt, gaat Bart (onze huidige Consulting Director en ook mede-oprichter van OnTopic) zich hier volledig op storten. Afgelopen jaar zijn de taken van Bart geleidelijk al verdeeld en de komende maanden neemt Sander als projectmanager de resterende taken over.

Toch zullen de banden met Bart niet helemaal worden doorgeknipt. Integendeel! Naast investeerder is ROQUIN een belangrijke ontwikkelpartner van OnTopic. En daarnaast zal Bart als adviseur aan ROQUIN verbonden blijven.

Genoeg gepraat, tijd voor actie

Wat is OnTopic eigenlijk en wat zou het voor mij kunnen betekenen? In het kort: In OnTopic staan al uw besprekingen op één plek. U creëert, beheert en deelt agenda’s, verslagen, acties en besluiten van al uw organisaties en teams vanuit één overzichtelijke tijdlijn. Alle informatie en historie van een onderwerp is samengebracht in één overzichtelijk scherm. OnTopic genereert automatisch uw agenda met alle relevante onderwerpen. U wijst per onderwerp acties toe aan teamleden, en actiehouders rapporteren tussen besprekingen over de voortgang.

Screenshot on topic

Altijd on topic op alle devices

Het mooiste van alles: OnTopic is gratis voor iedereen! Pas vanaf vier teams heeft uw organisatie een betaald abonnement nodig. Ook mooi: naast Nederlands, Engels en Duits is OnTopic binnenkort ook in het Frysk!

Dus ook meer tijd besparen? Ga naar de gloednieuwe website ontopic.today, maak een gratis account aan en ga direct aan de slag!

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!