• 12 september 2016
  • #Klantverhaal

CMS-Update
voor ZZG zorggroep

Content Management Systemen zijn slechts zo goed als de ondersteuning en support die zij krijgen. Als deze support komt te vervallen, kan dat zorgen voor veel compatibiliteit- en veiligheidsproblemen. Wij bevelen aan om altijd in een up-to-date en wereldwijd ondersteund (open source) CMS te werken. Mocht ondersteuning voor een closed source CMS komen te vervallen, sta je als bedrijf voor een lastige keuze. Zo ook ZZG Zorggroep uit Nijmegen. Zij kozen na zorgvuldige afweging voor de overstap naar open source.

Snelle hattrick voor ZZG zorggroep

ROQUIN heeft daarom (in recordtijd!) de drie websites in een nieuw jasje – én CMS – gestoken.

  1. De corporate site van de ZZG zorggroep kreeg een verbeterde structuur en een strakker design.
  2. Ook is er werk gemaakt van de website van FleXwerk, het werving- & selectiebureau van de ZZG zorggroep (mét bijbehorende contentstrategie en webmarketing-diensten). Resultaat: vacatures worden beter gevonden en solliciteren gaat makkelijker dan ooit.
  3. Tenslotte is het intranet van de ZZG zorggroep, een site voor en door medewerkers van ZZG, onder handen genomen, waardoor de interne communicatie binnen ZZG nog meer is gestroomlijnd.

Dit alles in een bijzonder korte bouwperiode, inclusief contentmigratie, allemaal in WordPress.

Waar staat ZZG voor?

ZZG zorggroep biedt professionele zorg aan dementerende en minder valide ouderen. ZZG zorggroep zorgt ervoor dat cliënten de zorg ontvangen die men nodig heeft om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven functioneren. De diensten die ZZG zorggroep levert bestaan uit wijkverpleging, verpleeghuiszorg en herstelzorg in een herstelhotel. Tevens biedt de ZZG zorggroep dagbehandelingen, cursussen en activiteiten aan.

Bij de ZZG zorggroep werken zo’n 3.000 betaalde medewerkers die samen zorg verlenen aan ruim 4.000 cliënten. De medewerkers zijn veelal werkzaam in de directe zorg, maar ook in functies als activiteitenbegeleider, secretaresse en ergotherapeut. ZZG zorggroep werkt nauw samen met collega-instellingen, ziekenhuizen, huisartsen en woningcorporaties om altijd de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plaats te kunnen verlenen.

ZZG zorggroep opereert in de regio Nijmegen, waaronder ook de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, West Maas en Waal en Wijchen.

Wat kan ROQUIN voor u betekenen?

Ook toe aan een nieuwe corporate-, campagne site of intranet? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zie ook

De site van ZZG zorggroep
De site van FleXwerk

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!