• 29 december 2014
  • #Klantverhaal

CWZine
mag gezien worden

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) loopt voorop! Het ziekenhuis gaat met haar tijd mee en kiest voor het online magazine van ROQUIN. Als een van de eerste ziekenhuizen in Nederland presenteren zij met trots hun digitale magazine: CWZine.

CWZ draagt zorg voor content

CWZine is een publicatie voor zowel medewerkers, patiënten als bezoekers. Het digitale blad verschijnt een paar keer per jaar. Steeds staat een ander thema centraal. Door over te stappen op een digitaal formaat heeft CWZ veel meer opties om een boodschap over te brengen. Met paginagrote foto’s, video’s en (subtiele) teksteffecten is het tijdschrift visueel sterker dan ooit. Met behulp van klikbare links worden moeilijke begrippen toegelicht en dankzij de duidelijke navigatie is de bezoeker nooit de weg kwijt.

Een ander voordeel van het digitale magazine van CWZ is de uitnodiging tot interactie. Bezoekers geven eenvoudig feedback in de enquête en delen het magazine op social media met de “share-knop”. Door het gebruik van Google Analytics en een enquête ontvangt CWZ lezersfeedback op een niveau dat op papier nooit haalbaar was.

Zoals u van ROQUIN gewend bent, zijn ook de online magazines volledig responsive. CWZine biedt dus zowel op de computer, smartphone als tablet een optimale (lees)ervaring. Opvallend zijn de statistieken voor mobiele apparaten: 60% van de bezoekers bekijkt CWZine op een tablet of smartphone.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het online magazine van CWZ.

Online magazine – een echte webapp

Het online magazine van ROQUIN is een verrijking voor uw marketingmix. Er is een ruime keuze aan tools die leiden tot inspiratie, interactie en conversie. Denk aan video’s, animaties, enquêtes, inschrijvingen en een social-media share-knop. Het online magazine is een webapp die aanvoelt als een echte app, maar met (veel) lagere kosten, snellere updates en optimale statistieken. Ander voordelen zijn:

  • alles in eigen beheer, inclusief ondersteuning voor meerdere talen;
  • eenmalige investering, geen licentie- en/of editiekosten;
  • herbruikbaar, u maakt elke volgende editie in een handomdraai.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!