Websites that work

TYPO3 8.7 LTS
Met v8 altijd voorop, met topsnelheid, op elk terrein

De toekomst is nu met TYPO3 8.7 LTS

Nieuwe features, verbeteringen én razendsnel: TYPO3 v8 LTS is hier! Met de recente livegang van de nieuwe Long Term Support-versie van TYPO3 is het content management systeem beter dan ooit. Versie 8.7 wordt zeker tot 2022 ondersteund en is daarmee een goede investering voor de toekomst.

Ondersteuning TYPO3 4.5 definitief ten einde

De release van TYPO3 v8 LTS heeft ook gevolgen voor oudere versies van TYPO3. Zo is recentelijk de extended LTS support voor TYPO3 4.5 komen te vervallen. Dit betekent dat er geen beveiligingsupdates meer worden uitgebracht. Om de veiligheid van TYPO3 4.5 sites te waarborgen, is het daarom noodzakelijk de stap naar een nieuwere versie van TYPO3 maken.

Het upgraden van TYPO3 4.5 en nieuwere versies naar TYPO3 8.7

Een website is buiten de basisfuncties die TYPO3 standaard biedt, opgebouwd uit een aantal extensies. Deze extensies geven de site meer functionaliteit en mogelijkheden, zoals nieuws, poll of een nieuwsbrief. Voor de upgrade naar TYPO3 8.7 dienen de extensies ook compatible te zijn. Niet alle extensies zijn meteen beschikbaar voor TYPO3 8.7. Voor bepaalde extensies zal daarom gekeken moeten worden naar andere (vervangende) extensies of het herschrijven van huidige extensies. Ook is het mogelijk de TYPO3 8.7 versies af te wachten door de site in een andere ondersteunde LTS versie te houden, zoals 6.2.

Klaar voor TYPO3 v8 LTS met de impactanalyse van ROQUIN

Om een duidelijk beeld te krijgen van de intensiteit van het upgradeproces biedt ROQUIN een impactanalyse aan. Bij deze analyse kijken wij uitvoerig naar de huidige functionaliteit van uw TYPO3 site en adviseren wij per extensie de beste manier van upgraden. Na deze impactanalyse krijgt u een persoonlijk rapport met duidelijk advies over de benodigde (extensie)aanpassingen én een overzichtelijk stappenplan voor de rest van het upgradeproces.

Bepalend voor het upgradeproces is de hoeveelheid extensies en de mate waarin deze extensies TYPO3 v8 LTS-ready zijn. Deze factoren bepalen de uiteindelijke tijdsinspanning van de upgrade naar TYPO3 v8 LTS.

Is uw site up-to-date?

ROQUIN is druk bezig met het voorbereiden van de upgrades naar TYPO3 v8 LTS. Bent u klant van ROQUIN, dan nemen wij hier contact met u over op. Bent u (nog) geen klant maar wilt u ook een impactanalyse of meer informatie over de upgrade naar TYPO3 v8 LTS? Neem contact met ons op!

TYPO3 v8 LTS: Betere performance, klaar voor de toekomst

De nieuwe TYPO3 versie komt, naast vele aanpassingen (PHP 7 zorgt voor een aanzienlijke performance boost), met een aantal scherpe nieuwe functies.

FIGUUR: De geïntegreerde formuliermodule zorgt voor een optimale ervaring voor webredactie én eindgebruiker
FIGUUR: De afbeeldingen-editor biedt vele malen meer flexibiliteit en mogelijkheden, zoals een selecteerbare focus per afbeelding
FIGUUR: De backend is volledig responsive, en biedt een optimale gebruikservaring op desktop, tablet én mobiel
FIGUUR: De tekst editor heeft een aanzienlijke facelift gehad, wat het creëren en beheren van content sterk vereenvoudigd.

In een notendop

Als full service internetbureau helpen we onze klanten zich online te onderscheiden en hun doelen te bereiken.

Hoe? Door treffende weboplossingen te creëren die wérken.

  • Gepassioneerde webexperts
  • Websites, webshops en webapplicaties
  • o.a. TYPO3, WordPress, WooCommerce
  • Webdesign, usability, user experience
  • Online marketing: SEO, SEA, Social Media
  • Uitgebreid gecertificeerd
  • Focus op resultaat

UX design: focus op de gehele experience en niet alleen op het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces. Weet… twitter.com/i/web/status/9…

30 januari 2018

Bij internetbureau ROQUIN zoeken we een support collega. Iemand die de brug kan slaan tussen klant en scrum team. T… twitter.com/i/web/status/9…

16 januari 2018

Verbeter de #gebruiksvriendelijkheid van formulieren op je website aan de hand van deze 10 tips!… twitter.com/i/web/status/9…

16 januari 2018

Bij ROQUIN weten ze als geen ander een prettige persoonlijke benadering te combineren met resultaatgericht en hard werken

Thomas Schippers
Omroep MAX

Een fijne partner om mee samen te werken!

Mariska Jas
Nysingh Advocaten-Notarissen

Een team van slimme en creatieve jongens die op praktische en no-nonsense wijze onze websites hebben aangepakt!

Tamara Besseling
ZZG zorggroep

Het geheim van ROQUIN schuilt niet alleen in haar plezierige en betrouwbare communicatie, maar vooral ook in haar eigentijdse visie als internetbureau op de mogelijkheden van het internet.

Erik Markus
Capter

ROQUIN is een professioneel internetbureau dat de dienstverlening afstemt op de behoefte van de klant. Die flexibiliteit maakt dat ook lastige vraagstukken op maat gesneden worden beantwoord en opgelost.

Jan Bleumer
Bleumer Communicatie

Het team van internetbureau ROQUIN heeft onze wensen weten te vertalen in een functionele en aantrekkelijke website. Hiermee gaan wij zeker scoren!

Niels de Veth
Albert zips

Internetbureau ROQUIN was in staat onze wensen te vertalen naar een professionele website die reeds enkele jaren perfect voldoet voor het doel waar we het voor bestemd hadden.

Henk Adriaanse
Adriaanse Transport

Deskundig en betrokken. Een fijne club om mee samen te werken!

Harry Evers
ZZG zorggroep

De stimulerende en professionele ondersteuning van ROQUIN bij het realiseren van onze website heeft belangrijk bijgedragen aan onze succesvolle expansie.

Michiel Roelse
Senlac Tours Europe

ROQUIN is deskundig, innoverend en denkt écht met je mee!

Sanne Janse
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Nog dank voor de leuke workshop. Was erg goed voorbereid, gepresenteerd en informatief!

Roland Melchior
De Gezonde Regio

ROQUIN is één grote snoeppot vol web-expertise - prettige samenwerking en altijd een prima eindresultaat!

Lucas Kuijpers
OnTopic

Joris, als ik toch niet getrouwd was dan was ik door de knieën gegaan, nu.

Marinka Sloof-Meerbeek
De Hart en Vaatgroep

Wat een geduld hebben jullie met ons moeten hebben. Maar wat een briljant resultaat, die nieuwe site van het USC.

Marco Hoekstra
USC Sport

Wij zijn onder de indruk van internetbureau ROQUIN. Alle medewerkers zetten zich maximaal in om complexe zaken op een heldere manier uit te leggen en zowel commercieel als technisch mee te denken.

Stef van Gelderen
Sovella

Super blij met de KLM website! Krijgen veel complimenten!

Engelina Argam-Imamdi
KLM Health Services

ROQUIN rockt! Goede ideeën, goede samenwerking, nog betere resultaten!

Jeroen Buijs
Radboud Universiteit Nijmegen

Mooooiiiiii :)

Kyonne Leyser
Hogeschool Arnhem Nijmegen

Heel goed bezig! Vanmiddag eren we internetbureau ROQUIN door jullie Spotify-playlist vol door de iPhone-speaker af te spelen.

Evelien Niens
Rivas Zorggroep

Als jullie roepen dat iets het doet, dan doet het het gewoon. Gisteren al en vandaag weer. Ga zo door in het nieuwe jaar!

Marjon Heldens
Hartstichting

Mede dankzij jullie flexibiliteit en professionele kennis hebben we nu een site om trots op te zijn.

Maarten den Dulk
Amsterdam Science Park

Da's mooi

Een panorama of luchtopname van uw organisatie?

Creatief met luchtopnames en panorama's?

Een luchtopname of panorama van uw organisatie biedt direct al voordelen op het gebied van interactie en SEO. Ook een luchtfoto of panaroma van uw organisatie? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Uw jaarverslag digitaal?

Uw jaarverslag digitaal?

Snel een jaarverslag of (periodieke) rapportage nodig? Kies dan voor de handige online reporting-tool van ROQUIN. Deze biedt volop interactie en is geschikt voor alle devices. Alles in eigen beheer en met een open source CMS. Wat wilt u nog meer?

Uw magazine online?

Uw magazine online?

Ga digitaal met het online magazine van ROQUIN. Snel op maat gemaakt, volop interactie en beleving en toch een hoge ROI. Geschikt voor alle devices en ook nog eens herbruikbaar. U maakt elke volgende editie dus in een handomdraai!

Opvallen met uw domeinnaam?

Opvallen met uw domeinnaam?

Uw merk, locatie, activiteit of product als domein extensie? Dit kan, en biedt direct een wereld vol mogelijkheden! Advies nodig hoe deze in te zetten en direct te pre-registreren? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Bij ons werken veel muzikanten. Niet gek dus dat we veel naar muziek luisteren. Sterker nog, diverse smaken wisselen we regelmatig uit en brengen we zelfs jammend - live dus! - ten gehore.

Nieuwsgierig geworden? Check onze favoriete tracks en sets, en laat ons weten wat je van onze (brede) muzieksmaak vindt!