Websites that work

Iedere doelgroep op elk platform optimaal online

Een innovatieve operatie voor Gelderse Vallei

Een ziekenhuissite ziet allerlei soorten verkeer: patiënten, bezoekers, zorgverleners uit de regio, academici en ga zo maar door. Hoe ontwerp én bouw je een website die bij al deze doelgroepen en hun behoeften aansluit, terwijl de eigen (communicatie)doelen niet uit het oog worden verloren?

Focus op strategie & concept

Een passende én efficiënte aanpak begint bij de kern:

 • Wie is de klant, en wat maakt hen als organisatie uniek?
 • Waarom doen zij wat ze doen, en waarom is er de behoefte voor een (nieuwe) website?

Zo ook bij Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV). 

Nu was het zeker niet de eerste keer dat ROQUIN voor een ziekenhuis aan de slag is gegaan. Op basis van deze ervaring, de kennis van ZGV, artsen, patiënten, zorgprofessionals, (website)data-analyse, surveys én focusgroeponderzoek is er een complete online strategie opgesteld. Resultaat: een optimale klantreis, met invulling van de website én de online middelen daaromheen (social media).

Patiënt op de eerste plek

De patiënt is de centrale doelgroep van ieder ziekenhuis. Deze doelgroep is echter bijzonder divers. Om in alle mogelijke behoeften, zoekwijzen en vragen van deze diverse doelgroep te kunnen voorzien, heeft ROQUIN ook hier haar bewezen patiëntmodule uitgewerkt en ingebouwd. Deze oplossing zorgt voor

 • een vloeiende gebruikerservaring
 • een overzichtelijk (contextrijk) aanbod van informatie
 • goede prestaties op het gebied van snelheid
 • intuïtieve werkwijze voor de redactie
 • volledige indexering door zoekmachines

Met deze gedegen voorbereiding is er vervolgens een iteratief én interactief ontwerpproces gestart. De ontwikkelde prototypes werden hierbij, met behulp van een grootschalig onderzoek onder eindgebruikers, omgezet in het strakke ontwerp dat nu te bewonderen is op www.geldersevallei.nl.

Meten en verbeteren

Na livegang is het van groot belang om terug te grijpen naar de strategie-fase: welke doelen zijn er gesteld, en streeft de website deze doelen na? Een conversieplan biedt concrete, meetbare doelstellingen. Hierin stellen we de diverse conversiedoelen vast en meten we deze aan de hand van KPI's (kritieke prestatie indicatoren). Naar een website die wérkt, door continue optimalisatie!

Online optimaliseren met ROQUIN

ROQUIN heeft inmiddels voor meerdere ziekenhuizen mogen werken, zoals het CWZ, Rivas, Radboudumc en ZGV. Ook gebruikmaken van onze expertise? We horen het graag!

In een notendop

Als full service internetbureau helpen we onze klanten zich online te onderscheiden en hun doelen te bereiken.

Hoe? Door treffende weboplossingen te creëren die wérken.

 • Gepassioneerde webexperts
 • Websites, webshops en webapplicaties
 • o.a. TYPO3, WordPress, WooCommerce
 • Webdesign, usability, user experience
 • Online marketing: SEO, SEA, Social Media
 • Uitgebreid gecertificeerd
 • Focus op resultaat

Deze week startten weer 2 nieuwe collega's. Paul - strak geschoren - gaat onze klanten (en ons) verbazen met de bes… twitter.com/i/web/status/9…

06 april 2018

UX design: focus op de gehele experience en niet alleen op het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces. Weet… twitter.com/i/web/status/9…

30 januari 2018

Bij internetbureau ROQUIN zoeken we een support collega. Iemand die de brug kan slaan tussen klant en scrum team. T… twitter.com/i/web/status/9…

16 januari 2018

Het geheim van ROQUIN schuilt niet alleen in haar plezierige en betrouwbare communicatie, maar vooral ook in haar eigentijdse visie als internetbureau op de mogelijkheden van het internet.

Erik Markus
Capter

Super blij met de KLM website! Krijgen veel complimenten!

Engelina Argam-Imamdi
KLM Health Services

Internetbureau ROQUIN was in staat onze wensen te vertalen naar een professionele website die reeds enkele jaren perfect voldoet voor het doel waar we het voor bestemd hadden.

Henk Adriaanse
Adriaanse Transport

De stimulerende en professionele ondersteuning van ROQUIN bij het realiseren van onze website heeft belangrijk bijgedragen aan onze succesvolle expansie.

Michiel Roelse
Senlac Tours Europe

Een fijne partner om mee samen te werken!

Mariska Jas
Nysingh Advocaten-Notarissen

Joris, als ik toch niet getrouwd was dan was ik door de knieën gegaan, nu.

Marinka Sloof-Meerbeek
De Hart en Vaatgroep

Wat een geduld hebben jullie met ons moeten hebben. Maar wat een briljant resultaat, die nieuwe site van het USC.

Marco Hoekstra
USC Sport

ROQUIN is een professioneel internetbureau dat de dienstverlening afstemt op de behoefte van de klant. Die flexibiliteit maakt dat ook lastige vraagstukken op maat gesneden worden beantwoord en opgelost.

Jan Bleumer
Bleumer Communicatie

Deskundig en betrokken. Een fijne club om mee samen te werken!

Harry Evers
ZZG zorggroep

ROQUIN rockt! Goede ideeën, goede samenwerking, nog betere resultaten!

Jeroen Buijs
Radboud Universiteit Nijmegen

Als jullie roepen dat iets het doet, dan doet het het gewoon. Gisteren al en vandaag weer. Ga zo door in het nieuwe jaar!

Marjon Heldens
Hartstichting

Nog dank voor de leuke workshop. Was erg goed voorbereid, gepresenteerd en informatief!

Roland Melchior
De Gezonde Regio

ROQUIN is deskundig, innoverend en denkt écht met je mee!

Sanne Janse
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Bij ROQUIN weten ze als geen ander een prettige persoonlijke benadering te combineren met resultaatgericht en hard werken

Thomas Schippers
Omroep MAX

ROQUIN is één grote snoeppot vol web-expertise - prettige samenwerking en altijd een prima eindresultaat!

Lucas Kuijpers
OnTopic

Wij zijn onder de indruk van internetbureau ROQUIN. Alle medewerkers zetten zich maximaal in om complexe zaken op een heldere manier uit te leggen en zowel commercieel als technisch mee te denken.

Stef van Gelderen
Sovella

Mede dankzij jullie flexibiliteit en professionele kennis hebben we nu een site om trots op te zijn.

Maarten den Dulk
Amsterdam Science Park

Het team van internetbureau ROQUIN heeft onze wensen weten te vertalen in een functionele en aantrekkelijke website. Hiermee gaan wij zeker scoren!

Niels de Veth
Albert zips

Heel goed bezig! Vanmiddag eren we internetbureau ROQUIN door jullie Spotify-playlist vol door de iPhone-speaker af te spelen.

Evelien Niens
Rivas Zorggroep

Een team van slimme en creatieve jongens die op praktische en no-nonsense wijze onze websites hebben aangepakt!

Tamara Besseling
ZZG zorggroep

Mooooiiiiii :)

Kyonne Leyser
Hogeschool Arnhem Nijmegen

Da's mooi

Een panorama of luchtopname van uw organisatie?

Creatief met luchtopnames en panorama's?

Een luchtopname of panorama van uw organisatie biedt direct al voordelen op het gebied van interactie en SEO. Ook een luchtfoto of panaroma van uw organisatie? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Uw jaarverslag digitaal?

Uw jaarverslag digitaal?

Snel een jaarverslag of (periodieke) rapportage nodig? Kies dan voor de handige online reporting-tool van ROQUIN. Deze biedt volop interactie en is geschikt voor alle devices. Alles in eigen beheer en met een open source CMS. Wat wilt u nog meer?

Uw magazine online?

Uw magazine online?

Ga digitaal met het online magazine van ROQUIN. Snel op maat gemaakt, volop interactie en beleving en toch een hoge ROI. Geschikt voor alle devices en ook nog eens herbruikbaar. U maakt elke volgende editie dus in een handomdraai!

Opvallen met uw domeinnaam?

Opvallen met uw domeinnaam?

Uw merk, locatie, activiteit of product als domein extensie? Dit kan, en biedt direct een wereld vol mogelijkheden! Advies nodig hoe deze in te zetten en direct te pre-registreren? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Bij ons werken veel muzikanten. Niet gek dus dat we veel naar muziek luisteren. Sterker nog, diverse smaken wisselen we regelmatig uit en brengen we zelfs jammend - live dus! - ten gehore.

Nieuwsgierig geworden? Check onze favoriete tracks en sets, en laat ons weten wat je van onze (brede) muzieksmaak vindt!