• 03 maart 2017
  • #Klantverhaal

In de spotlight
het AYA 'Jong & Kanker' Platform

Stel je voor, op jonge leeftijd een kankerdiagnose – wat dan? Het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform levert in heel Nederland zorg voor precies die doelgroep: A(dolescents) & Y(oung) A(dults). ROQUIN draagt dit initiatief een warm hart toe, en is dan ook trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren: een gloednieuwe AYA-zorg website.

Meer dan een diagnose

AYA zorg is bedoeld voor álle jongvolwassenen in Nederland die tussen 18 en 35 jaar voor het eerst kanker hebben (gehad). Hierbij is er aandacht voor het medisch-technische deel van de behandeling, maar juist ook voor de impact die de ziekte op een leven heeft. Iemand is immers zoveel méér dan alleen een diagnose.

De lancering van de nieuwe AYA4Net site tijdens het landelijke Space4AYA congres in de Kuip, Rotterdam.

AFBEELDING: De lancering van de nieuwe AYA4Net site tijdens het landelijke Space4AYA congres in de Kuip, Rotterdam.

Samen sterk met de AYA communities

ROQUIN is ook trotse bouwer (én sponsor) van de nieuwe AYA4net.nl website. Uiteindelijk is deze site net zo veelzijdig geworden als de activiteiten van de organisatie zelf. Zo zijn er antwoorden op vragen over behandeling, werk, studie, emoties, relaties, dood, sport, en nazorg. Ook zijn er meerdere communities geïntegreerd, voor zowel patiënten, naasten en zorgprofessionals.

Alles met dezelfde, duidelijke focus: samen sterk tegen kanker!

Zie ook

De nieuwe website van het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform

De donatiepagina van het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!