• 21 april 2017
  • #Klantverhaal

iNEX
stelt haar stands online tentoon

Uitblinken op de beurs, in Nederland of aan de andere kant van de wereld? iNEX Standbouw ontwerpt, fabriceert en bouwt de meest uiteenlopende stands, wereldwijd. Het resultaat stelt iNEX ook graag online tentoon. Daarom ontwikkelde ROQUIN een nieuwe, frisse website met genoeg ruimte voor deze expositie.

iNEX Standbouw: meer dan een stand alleen

iNEX Standbouw helpt haar klanten al jarenlang om een opvallend resultaat neer te zetten op de beurzen wereldwijd. En daar komt best wat bij kijken: met een vakkundig team realiseert iNEX het ontwerp, bouw, transport, constructie én deconstructie van stands, van Jaarbeurs Utrecht tot Hong Kong. Het gehele traject wordt uit handen genomen, waardoor de klant zich geen zorgen hoeft te maken.

Visualisatie centraal: op de beurs én online

Het wereldwijd realiseren van stands levert natuurlijk een breed portfolio op. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, en niks vertelt een sterker verhaal over iNEX dan hun werk. De portfolio is dan ook een belangrijk onderdeel op de nieuwe website. Daarnaast licht iNEX o.a. uit hoe het proces van de ontwikkeling van een stand in zijn gang gaat, van concept tot realisatie.

Full-service: ondersteuning van begin tot eind

Zoals iNEX haar klanten ontzorgt, heeft ROQUIN dat voor iNEX nagestreefd. Qua full-service dienstverlening (met strategie, ontwerp, technische realisatie en complete ondersteuning vóór en na het traject) bleken we niet veel van elkaar te verschillen.

“Ons idee is door het team van ROQUIN, in samenspraak met ons, uitgewerkt tot een prachtige website waar wij bijzonder trots op zijn. Dit was zeker niet te realiseren zonder de inzet, kunde en fijne samenwerking met full-service internetbureau ROQUIN.”

Ralf, eigenaar iNEX Standbouw

Een volledige aanpak voor een volledige website

ROQUIN staat voor websites die wérken: van strategie tot oplevering (en daarna!). Ook ontzorgd worden in uw websitetraject? Neem dan contact met ons op!

Zie ook

De nieuwe website van iNEX Standbouw

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!