Websites that work

Zorgeloos naar iedere bestemming met KLM Health Services
Zorgeloos naar iedere bestemming met KLM Health Services

Klanten KLM HS optimaal op (online) reis

Met de zomervakanties voor de deur pakken vele vakantiegangers hun tassen om naar hun favoriete bestemming te vliegen. Daarbij zijn preventieve maatregelen van uiterst belang, onder andere vaccinaties voor diverse (tropische) ziektes.

KLM HS voor 24/7 (online) zorg, waar ook ter wereld

KLM Health Services (KLM HS) is dé specialist als het gaat om gezondheid, vitaliteit, werken en reizen. Met een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige diensten gericht op preventie houdt KLM HS (internationale) reizigers fit en gezond.

Optimale klantreis beleving

Een zorgeloze reis begint al bij een bezoek aan de website van KLM HS. Deze wordt dus continu geoptimaliseerd. Niet alleen op vindbaarheid en een overzichtelijk aanbod van de diensten van KLM HS per land, maar ook (en met name) op de reis van de klant door de website bij het maken van afspraken of plaatsen van bestellingen.

40.000 vaccinaties per jaar

Met jaarlijks 40.000 reizigers die zich laten vaccineren, is KLM HS het grootste onafhankelijke vaccinatiebureau in Nederland. Vaccinaties zijn veelal de start van iedere (klant)reis, zo ook op de website. Voor de reiziger is het dus van groot belang dat zij op ieder gewenst moment, snel en eenvoudig deze afspraak online met KLM HS kan maken.

Online afsprakenmodule voor vaccinaties

Met de onlangs gerealiseerde afsprakenmodule in de website, inclusief koppeling met het health informatiesysteem van KLM HS, wordt het voor de reiziger (en KLM HS) nog makkelijker gemaakt. Na slechts enkele klikken en keuzes, worden diverse mogelijke data en tijden gepresenteerd en is deze afspraak snel gepland. Zowel voor de reiziger als in het health informatiesysteem van KLM HS.

De afsprakenmodule van KLM HS in actie
SCREENSHOT: De afsprakenmodule van KLM HS in actie

Resultaat: stijgend aantal online afspraken...

Na live-gang van de afsprakenmodule zijn de gemaakte (online) afspraken in juni, in vergelijking met het jaar daarvoor, met zo’n 50% gestegen. Hierbij lift de afsprakenmodule tevens mee op de eerder genoemde optimalisaties, die voor de gehele KLM HS website continue worden doorgevoerd.

...En een optimale (online) start voor iedere klantreis

Met name de reiziger profiteert en kan zonder tussenkomst van KLM HS direct en eenvoudig zijn gewenste vaccinatieafspraak inplannen op ieder gewenst moment, locatie, datum en tijd.

KLM HS optimaliseert 24/7 door

Hier houdt het voor KLM HS niet op. Niet alleen worden binnenkort vernieuwde webshops voor zowel de particuliere als zakelijke reiziger gelanceerd, ook worden andere belangrijke diensten van KLM HS voor de reiziger continu verbeterd en geoptimaliseerd. Wordt vervolgd!

In een notendop

Als full service internetbureau helpen we onze klanten zich online te onderscheiden en hun doelen te bereiken.

Hoe? Door treffende weboplossingen te creëren die wérken.

  • Gepassioneerde webexperts
  • Websites, webshops en webapplicaties
  • o.a. TYPO3, WordPress, WooCommerce
  • Webdesign, usability, user experience
  • Online marketing: SEO, SEA, Social Media
  • Uitgebreid gecertificeerd
  • Focus op resultaat

UX design: focus op de gehele experience en niet alleen op het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces. Weet… twitter.com/i/web/status/9…

30 januari 2018

Bij internetbureau ROQUIN zoeken we een support collega. Iemand die de brug kan slaan tussen klant en scrum team. T… twitter.com/i/web/status/9…

16 januari 2018

Verbeter de #gebruiksvriendelijkheid van formulieren op je website aan de hand van deze 10 tips!… twitter.com/i/web/status/9…

16 januari 2018

Mooooiiiiii :)

Kyonne Leyser
Hogeschool Arnhem Nijmegen

Super blij met de KLM website! Krijgen veel complimenten!

Engelina Argam-Imamdi
KLM Health Services

ROQUIN is deskundig, innoverend en denkt écht met je mee!

Sanne Janse
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Het team van internetbureau ROQUIN heeft onze wensen weten te vertalen in een functionele en aantrekkelijke website. Hiermee gaan wij zeker scoren!

Niels de Veth
Albert zips

Deskundig en betrokken. Een fijne club om mee samen te werken!

Harry Evers
ZZG zorggroep

Wat een geduld hebben jullie met ons moeten hebben. Maar wat een briljant resultaat, die nieuwe site van het USC.

Marco Hoekstra
USC Sport

ROQUIN rockt! Goede ideeën, goede samenwerking, nog betere resultaten!

Jeroen Buijs
Radboud Universiteit Nijmegen

Als jullie roepen dat iets het doet, dan doet het het gewoon. Gisteren al en vandaag weer. Ga zo door in het nieuwe jaar!

Marjon Heldens
Hartstichting

Bij ROQUIN weten ze als geen ander een prettige persoonlijke benadering te combineren met resultaatgericht en hard werken

Thomas Schippers
Omroep MAX

Het geheim van ROQUIN schuilt niet alleen in haar plezierige en betrouwbare communicatie, maar vooral ook in haar eigentijdse visie als internetbureau op de mogelijkheden van het internet.

Erik Markus
Capter

De stimulerende en professionele ondersteuning van ROQUIN bij het realiseren van onze website heeft belangrijk bijgedragen aan onze succesvolle expansie.

Michiel Roelse
Senlac Tours Europe

Joris, als ik toch niet getrouwd was dan was ik door de knieën gegaan, nu.

Marinka Sloof-Meerbeek
De Hart en Vaatgroep

Internetbureau ROQUIN was in staat onze wensen te vertalen naar een professionele website die reeds enkele jaren perfect voldoet voor het doel waar we het voor bestemd hadden.

Henk Adriaanse
Adriaanse Transport

Een team van slimme en creatieve jongens die op praktische en no-nonsense wijze onze websites hebben aangepakt!

Tamara Besseling
ZZG zorggroep

ROQUIN is één grote snoeppot vol web-expertise - prettige samenwerking en altijd een prima eindresultaat!

Lucas Kuijpers
OnTopic

ROQUIN is een professioneel internetbureau dat de dienstverlening afstemt op de behoefte van de klant. Die flexibiliteit maakt dat ook lastige vraagstukken op maat gesneden worden beantwoord en opgelost.

Jan Bleumer
Bleumer Communicatie

Mede dankzij jullie flexibiliteit en professionele kennis hebben we nu een site om trots op te zijn.

Maarten den Dulk
Amsterdam Science Park

Nog dank voor de leuke workshop. Was erg goed voorbereid, gepresenteerd en informatief!

Roland Melchior
De Gezonde Regio

Wij zijn onder de indruk van internetbureau ROQUIN. Alle medewerkers zetten zich maximaal in om complexe zaken op een heldere manier uit te leggen en zowel commercieel als technisch mee te denken.

Stef van Gelderen
Sovella

Een fijne partner om mee samen te werken!

Mariska Jas
Nysingh Advocaten-Notarissen

Heel goed bezig! Vanmiddag eren we internetbureau ROQUIN door jullie Spotify-playlist vol door de iPhone-speaker af te spelen.

Evelien Niens
Rivas Zorggroep

Da's mooi

Een panorama of luchtopname van uw organisatie?

Creatief met luchtopnames en panorama's?

Een luchtopname of panorama van uw organisatie biedt direct al voordelen op het gebied van interactie en SEO. Ook een luchtfoto of panaroma van uw organisatie? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Uw jaarverslag digitaal?

Uw jaarverslag digitaal?

Snel een jaarverslag of (periodieke) rapportage nodig? Kies dan voor de handige online reporting-tool van ROQUIN. Deze biedt volop interactie en is geschikt voor alle devices. Alles in eigen beheer en met een open source CMS. Wat wilt u nog meer?

Uw magazine online?

Uw magazine online?

Ga digitaal met het online magazine van ROQUIN. Snel op maat gemaakt, volop interactie en beleving en toch een hoge ROI. Geschikt voor alle devices en ook nog eens herbruikbaar. U maakt elke volgende editie dus in een handomdraai!

Opvallen met uw domeinnaam?

Opvallen met uw domeinnaam?

Uw merk, locatie, activiteit of product als domein extensie? Dit kan, en biedt direct een wereld vol mogelijkheden! Advies nodig hoe deze in te zetten en direct te pre-registreren? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Bij ons werken veel muzikanten. Niet gek dus dat we veel naar muziek luisteren. Sterker nog, diverse smaken wisselen we regelmatig uit en brengen we zelfs jammend - live dus! - ten gehore.

Nieuwsgierig geworden? Check onze favoriete tracks en sets, en laat ons weten wat je van onze (brede) muzieksmaak vindt!