• 10 september 2018
  • #Nieuws

MEET TYPO3 congres
platinum sponsor

Op 8 november 2018 vindt het MEET TYPO3 congres plaats in stadion de Kuip in Rotterdam, georganiseerd door Maxserv en Redkiwi.
ROQUIN is betrokken bij dit evenement als platinum sponsor en we hebben een expo stand waar we ons bedrijf en business gaan promoten.

Voor wie?

MEET TYPO3 is hét evenement voor klanten, beleidsmakers, CMS managers, marketeers, en consultants. Voor overheid en bedrijfsleven zijn er interessante showcases.

Ook is het evenement interessant voor besluitvormers, die overwegen TYPO3 op te nemen op de shortlist van mogelijke CMS-en. Ook voor organisaties die al werken met TYPO3. Door interessante case studies is te zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Het congres vindt plaats in twee mooie zalen in stadion de Kuip in Rotterdam. Er worden high-profile presentaties gegeven en live demonstraties op het gebied van websites en webapplicaties. Ook wordt er actuele informatie gegeven over het koppelen met andere software oplossingen voor overheden en bedrijfsleven.

Sprekers

Mathias Schreiber zal komen spreken (hij was van 2014-2016 TYPO3 CMS owner en verantwoordelijk voor de lancering van TYPO3 versie 6.2). Ook Olivier Dobberknau (president van de TYPO3 Association en directeur van dkd Internet Service GmbH) en Timo Hund (software-ontwikkelaar bij dkd internet Service GmbH) zullen hun verhaal en kijk op TYPO3 komen vertellen.

Sponsor

ROQUIN is aanwezig als platinum sponsor met een eigen expo stand. Een mooie kans om ons als digital agency  op de kaart te zetten waarbij we ons op een unieke wijze kunnen presenteren.

Een interessant evenement waar we natuurlijk graag bij aanwezig zijn! Meer weten over dit TYPO3 congres? Klik dan hier.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!

s