Websites that work

Er gaat een (online) wereld voor u open.
Er gaat een (online) wereld voor u open.

Opvallen met nieuwe domeinnamen

Als full-service internetbureau ondersteunen wij u graag bij het bereiken van uw online (marketing)doelen en bij het maken van onderscheid in de groeiende online wereld. Daarom attenderen wij u nu op de komst van 500 nieuwe (domein)extensies. Die kunnen voor u wel eens heel nuttig zijn. 

Waarom?

Een extensie is het laatste stukje van een website-adres, zoals ‘.nl’ en ‘.com’. De komende vijf jaar komen er iedere week nieuwe extensies beschikbaar. We zetten hieronder op een rij waarom het nemen van een of meer van deze nieuwe extensies (naast uw huidige extensie) voor u interessant kan zijn.

Herkenbaarheid

Een extensie zorgt voor directe herkenbaarheid. Bij ‘.nl’ is het direct duidelijk dat het om een Nederlandse website gaat. Gebruikt u daarnaast bijvoorbeeld ook ‘.shop’, dan is het ook duidelijk dat het om een webshop gaat. Het is dus mogelijk - en nuttig! - om meer extensies te kiezen bij uw website.

Vindbaarheid

Het is nog even afwachten wat de zoekmachines gaan doen met de nieuwe extensies. Op dit moment is '.nl' in Nederland optimaal. In de toekomst is het mogelijk dat ook andere extensies, zoals branches, een belangrijke rol gaan spelen. Wij volgen die ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.

Merk veilig stellen

Nu er veel nieuwe extensies beschikbaar komen, bestaat de kans dat anderen uw merknaam met een nieuwe extensie aanvragen. Dit kunt u voorkomen door uw merk te registreren bij het Trademark Clearinghouse. U krijgt dan voorrang bij de (pre-)registratie en een melding als een andere partij uw merk wil registeren. En in dat geval krijgt u de eerste optie op een eventuele aankoop van de betreffende extensie.

 

Voorbeelden

De extensies die gaan vrijkomen, zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

Merk

Een merk als extensie biedt de gelegenheid om met ‘.merknaam’ wereldwijd via één kanaal met klanten en leveranciers te communiceren. Denk aan ‘.roquin’ ‘.google’ of ‘.bmw’.

Geografisch

Een geografische extensie versterkt het imago van een stad of regio. Deze extensies zijn erg interessant voor citymarketing. Het koppelt een activiteit aan een regio. Denk aan ‘hotel.amsterdam’ of ‘restaurant.amsterdam’.

Community

Met een community extensie laat u zien dat u tot een bepaalde community hoort. Denk bijvoorbeeld aan ‘.eco’.

Algemeen

Hierbij gaat het over algemene woorden of begrippen als ‘.app’ ‘.web’ en ‘.blog’. 

Kies de juiste extensie

De belangstelling voor nieuwe extensies is op dit moment enorm. Verwacht wordt dat vooral ‘.app’, ‘.blog’ en ‘.shop’ het erg goed gaan doen. Bedenk bij de keuze van extra extensies in de eerste plaats waar u de nadruk op wilt leggen. Is het belangrijk dat de bezoeker meteen weet dat u een Nederlands bedrijf bent, dan is ‘.nl’ interessant. Is het land minder belangrijk, maar wilt u dat de bezoeker meteen weet in welke branche u werkt, dan is de branche als extensie een goede keuze.

Twijfelt u over welke extensie het beste bij uw organisatie past? Wij denken graag met u mee!

Pre-registratie

Interesse in een nieuwe extensie? Neem contact met ons op! Nog niet alle extensies zijn beschikbaar. We kunnen deze echter wel voor u pre-registreren. U bent dan nog niet in het bezit van de extensie, maar reserveert deze alvast. Zodra die extensie vrijkomt, nemen wij dan contact met u op. Pas op dat moment besluit u of u de gereserveerde extensie daadwerkelijk wilt aanschaffen.

In een notendop

Als full service internetbureau helpen we onze klanten zich online te onderscheiden en hun doelen te bereiken.

Hoe? Door treffende weboplossingen te creëren die wérken.

  • Gepassioneerde webexperts
  • Websites, webshops en webapplicaties
  • o.a. TYPO3, WordPress, WooCommerce
  • Webdesign, usability, user experience
  • Online marketing: SEO, SEA, Social Media
  • Uitgebreid gecertificeerd
  • Focus op resultaat

Deze week startten weer 2 nieuwe collega's. Paul - strak geschoren - gaat onze klanten (en ons) verbazen met de bes… twitter.com/i/web/status/9…

06 april 2018

UX design: focus op de gehele experience en niet alleen op het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces. Weet… twitter.com/i/web/status/9…

30 januari 2018

Bij internetbureau ROQUIN zoeken we een support collega. Iemand die de brug kan slaan tussen klant en scrum team. T… twitter.com/i/web/status/9…

16 januari 2018

Deskundig en betrokken. Een fijne club om mee samen te werken!

Harry Evers
ZZG zorggroep

Als jullie roepen dat iets het doet, dan doet het het gewoon. Gisteren al en vandaag weer. Ga zo door in het nieuwe jaar!

Marjon Heldens
Hartstichting

De stimulerende en professionele ondersteuning van ROQUIN bij het realiseren van onze website heeft belangrijk bijgedragen aan onze succesvolle expansie.

Michiel Roelse
Senlac Tours Europe

Mede dankzij jullie flexibiliteit en professionele kennis hebben we nu een site om trots op te zijn.

Maarten den Dulk
Amsterdam Science Park

Een team van slimme en creatieve jongens die op praktische en no-nonsense wijze onze websites hebben aangepakt!

Tamara Besseling
ZZG zorggroep

Wat een geduld hebben jullie met ons moeten hebben. Maar wat een briljant resultaat, die nieuwe site van het USC.

Marco Hoekstra
USC Sport

Het geheim van ROQUIN schuilt niet alleen in haar plezierige en betrouwbare communicatie, maar vooral ook in haar eigentijdse visie als internetbureau op de mogelijkheden van het internet.

Erik Markus
Capter

Bij ROQUIN weten ze als geen ander een prettige persoonlijke benadering te combineren met resultaatgericht en hard werken

Thomas Schippers
Omroep MAX

Heel goed bezig! Vanmiddag eren we internetbureau ROQUIN door jullie Spotify-playlist vol door de iPhone-speaker af te spelen.

Evelien Niens
Rivas Zorggroep

ROQUIN is een professioneel internetbureau dat de dienstverlening afstemt op de behoefte van de klant. Die flexibiliteit maakt dat ook lastige vraagstukken op maat gesneden worden beantwoord en opgelost.

Jan Bleumer
Bleumer Communicatie

Een fijne partner om mee samen te werken!

Mariska Jas
Nysingh Advocaten-Notarissen

Joris, als ik toch niet getrouwd was dan was ik door de knieën gegaan, nu.

Marinka Sloof-Meerbeek
De Hart en Vaatgroep

Nog dank voor de leuke workshop. Was erg goed voorbereid, gepresenteerd en informatief!

Roland Melchior
De Gezonde Regio

ROQUIN is één grote snoeppot vol web-expertise - prettige samenwerking en altijd een prima eindresultaat!

Lucas Kuijpers
OnTopic

Internetbureau ROQUIN was in staat onze wensen te vertalen naar een professionele website die reeds enkele jaren perfect voldoet voor het doel waar we het voor bestemd hadden.

Henk Adriaanse
Adriaanse Transport

Mooooiiiiii :)

Kyonne Leyser
Hogeschool Arnhem Nijmegen

Super blij met de KLM website! Krijgen veel complimenten!

Engelina Argam-Imamdi
KLM Health Services

ROQUIN is deskundig, innoverend en denkt écht met je mee!

Sanne Janse
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Het team van internetbureau ROQUIN heeft onze wensen weten te vertalen in een functionele en aantrekkelijke website. Hiermee gaan wij zeker scoren!

Niels de Veth
Albert zips

ROQUIN rockt! Goede ideeën, goede samenwerking, nog betere resultaten!

Jeroen Buijs
Radboud Universiteit Nijmegen

Wij zijn onder de indruk van internetbureau ROQUIN. Alle medewerkers zetten zich maximaal in om complexe zaken op een heldere manier uit te leggen en zowel commercieel als technisch mee te denken.

Stef van Gelderen
Sovella

Da's mooi

Een panorama of luchtopname van uw organisatie?

Creatief met luchtopnames en panorama's?

Een luchtopname of panorama van uw organisatie biedt direct al voordelen op het gebied van interactie en SEO. Ook een luchtfoto of panaroma van uw organisatie? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Uw jaarverslag digitaal?

Uw jaarverslag digitaal?

Snel een jaarverslag of (periodieke) rapportage nodig? Kies dan voor de handige online reporting-tool van ROQUIN. Deze biedt volop interactie en is geschikt voor alle devices. Alles in eigen beheer en met een open source CMS. Wat wilt u nog meer?

Uw magazine online?

Uw magazine online?

Ga digitaal met het online magazine van ROQUIN. Snel op maat gemaakt, volop interactie en beleving en toch een hoge ROI. Geschikt voor alle devices en ook nog eens herbruikbaar. U maakt elke volgende editie dus in een handomdraai!

Opvallen met uw domeinnaam?

Opvallen met uw domeinnaam?

Uw merk, locatie, activiteit of product als domein extensie? Dit kan, en biedt direct een wereld vol mogelijkheden! Advies nodig hoe deze in te zetten en direct te pre-registreren? Lees er alles over in ons nieuwsbericht.

Bij ons werken veel muzikanten. Niet gek dus dat we veel naar muziek luisteren. Sterker nog, diverse smaken wisselen we regelmatig uit en brengen we zelfs jammend - live dus! - ten gehore.

Nieuwsgierig geworden? Check onze favoriete tracks en sets, en laat ons weten wat je van onze (brede) muzieksmaak vindt!