• 29 december 2014
  • #Klantverhaal

ROQUIN maakt werk
van nieuwe CWZ site

Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis blijft vernieuwen! Na de succesvolle introductie van het digitale magazine, lanceerde het ziekenhuis afgelopen maandag een nieuw platform: www.werkenbijcwz.nl.

Optimaal voor gebruikers én zoekmachines

Met de livegang van werkenbijcwz.nl is er nu één portaal waar alles te vinden is over werken en leren bij CWZ. De nieuwe site biedt vacatures, opleidingsmogelijkheden en informatie over verschillende medische en niet-medische beroepen. Nu alle informatie over werken bij het CWZ op een aparte site staat, is het voor geïnteresseerden veel makkelijker geworden om relevante (web)pagina’s te vinden. Daarnaast zorgt de duidelijke focus van de site voor een betere indexering door zoekmachines.

Door de overzichtelijke interface is het eenvoudig om vacatures per sector te verkennen. Daarnaast is er de mogelijkheid om automatische alerts in te stellen op functiegebieden en opleidingsniveaus. Uiteraard is dit alles volledig responsive: De site past zich aan voor ieder beeldformaat, en is dus een optimale ervaring op desktop, tablet en mobiel.

CWZ: klaar voor de toekomst

Het design van de website is in samenwerking met DELUX Delicious Design ontworpen. De site www.werkenbijcwz.nl deelt haar strakke look met het onlangs verschenen online magazine CWZine. Dit is niet toevallig; de website en het magazine zijn voorlopers van de nieuwe algemene cwz.nl website, die later dit jaar online gaat. De samenwerking werpt zijn vruchten af: samen met CWZ ontwikkelt ROQUIN online initiatieven die blijven werken!

 

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!