• 16 december 2011
  • #Klantverhaal

ROQUIN ontzorgt Rivas

Rivas Zorggroep start 2012 met een gloednieuwe, overzichtelijke en dynamische website. Anneke Takx, lid van het Rivas testpanel, is enthousiast over de nieuwe site. “De indeling is overzichtelijk. Voor de belangrijkste pagina’s zijn ‘direct naar’-linkjes gemaakt, zodat je minder hoeft te klikken. Via een kaartje van het werkgebied kon ik meteen zien wat Rivas te bieden heeft in mijn woonplaats. Ik wist niet dat het zoveel was. Ik ga de website dan ook zeker vaker gebruiken”, aldus Takx.

Natuurlijk zijn wij trots op dit resultaat. Rivas Zorggroep heeft een breed aanbod op het gebied van zorg en gezondheid. Om het aanbod overzichtelijk te maken voor alle doelgroepen, deelden we de navigatie van de website in verschillende levensfases in: Gezond leven, Opgroeien, Beatrixziekenhuis, Thuis met Rivas en Wonen bij Rivas. Op de homepage staat een kaartje met informatie over alle vestigingen van Rivas. Benieuwd hoe de site eruit ziet? Bekijk de website van Rivas.

Over Rivas Zorggroep

Rivas Zorggroep is een groeiende, innovatieve zorgorganisatie waar mensen terechtkunnen voor alle soorten zorg. Bijvoorbeeld verpleging, verzorging of huishoudelijke zorg thuis, kleinschalige of hightech verpleeghuiszorg, ziekenhuis- en woonzorg, maatschappelijk werk of jeugdgezondheidszorg. Daarnaast heeft Rivas veiligheids- en gemaksdiensten en een zorghulpmiddelenservice. Dat maakt Rivas tot een ‘full service’.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!