• 25 september 2015
  • #Klantverhaal

Via Papieren Schatkaart
Naar Online Community

Deze week vond er een bijzondere lancering plaats bij ROQUIN. Tijdens een feestelijk evenement in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht werd het nieuwe online Tikkiering platform officieel onthuld. En dat ging niet onopgemerkt: Het Tikkiering project is genomineerd voor De Transparant Prijs 2015!

De Tikkiering: een stoere steun voor een moeilijke periode

De nieuwe online Tikkiering community van de Hartstichting biedt kinderen met hartkwalen (en de ouders) een platform om ervaringen met lotgenoten uit te wisselen. ROQUIN maakte van de Tikkie-schatkaart een kleurrijke interactieve site én een sociaal platform.

Zowel online…

Het responsive ontwerp zorgt ervoor dat het platform op alle devices bereikbaar is, thuis of in het ziekenhuis. Daarnaast zijn alle ervaringen en blogposts tevens extern te delen met niet-leden o.a. via mail, Twitter, Facebook, of Google+. ROQUIN heeft vanaf de start meegedacht met het project en is dan ook bijzonder trots op het eindresultaat: een robuuste community die nog vele jaren een steun kan bieden voor kinderen met hartkwalen en de ouders.
Afbeelding van de Tikkiering

…als offline

De offline variant van het Tikkiering project bestaat o.a. uit een ring die wordt gevuld met bedels (de zg. tikkies). Iedere tikkie staat voor een specifieke stap in de behandeling van de hartkwalen. De collectie van tikkies (nu zowel off- als online te verzamelen) vertellen samen het unieke verhaal van de behandeling van het kind.

Een Transparante Prijs met Grote Impact

De Transparant Prijs wordt dit jaar voor de twaalfde keer uitgereikt. De Prijs is in het leven geroepen om aandacht te geven aan goede doelen organisaties die helder en verantwoord met hun donaties omgaan. Naast prijzen voor het meest transparante jaarverslag, is er dit jaar voor het eerst de Impactprijs voor het ‘Meest impactvolle boegbeeldproject’.

ROQUIN feliciteert Harteraad (voormalig Hart & Vaatgroep) en Hartstichting met hun nominatie in deze categorie, en gaat zeker duimen voor een eerste plaats!

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!