We create
to connect

and care a lot

Digital Agency ROQUIN

ROQUIN is een succesvol digital agency voor strategie & concept, design, realisatie en support. Wij bouwen websites, apps, platformen, online communities, koppelingen en meer. Niet zomaar websites of apps, maar webinitiatieven die verbinden en blijven werken.

Digitale oplossingen die bepalend zijn voor het succes van onze klanten waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Kortom, klantgestuurd.

Focus op open source

Wij geloven in de kracht van open source communities en werken met systemen zoals WordPress, TYPO3 en Laravel. Kwaliteit en veiligheid vinden we enorm belangrijk. Dat moet ook wel, aangezien we aan mooie klanten leveren waarbij de bescherming van persoonsgegevens een grote rol speelt. We zijn gecertificeerd op o.a. de volgende gebieden: Usability & UX Design, TYPO3, Accessibility en Google. Ook zijn we actief partner van Health Valley, hét zorginnovatienetwerk van Nederland.

Why we care

Wij geloven dat digitale innovaties in dienst staan van de mens. Dat zij elkaar versterken en écht verder brengen. Daarom brengen we organisaties en doelgroepen (digitaal) dichter én blijvend bij elkaar. We Create to Connect and Care a lot.

How we connect

Door samen de focus te leggen op vraag gestuurde webinitiatieven in plaats van organisatie gestuurd. Waarbij content en functie zich continue aanpassen aan de verschillende doelgroepen. Van zenden naar interactie, naar digitale ontwerpen die verbinden. Outside in & Context first.

What we create

Van slimme strategieën tot converterende digitale oplossingen. Samen met ROQUIN als duurzame partner. Met duurzame oplossingen die blijven bewegen, want organisaties en haar doel(groep)en zijn ook voortdurend in beweging. Welke oplossing we samen gaan ontwikkelen staat nooit vast, wel dat ze gaan (verbinden) en blijven wérken.

Vanaf de start in onze genen: helder & no-nonsense

Al meer dan 10 jaar helpen we onze klanten met onze ambitie om digitaal verder te denken, meer te doen én te blijven groeien. Honderden klanten die ons lieten groeien naar een hecht, sportief en trots team van meer dan 15 digitale doeners en professionele partners.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!

s